Pollastre Rocanegra

IMG_20161117_160619

LA RAÇA

La raça negra penedesenca és una de les races autòctones catalanes, és una raça rústica i de creixement lent, fets que han fet que pràcticament desaparegués per la evolució de la indústria avícola cap a la recerca ( moltes vegades excessiva) de l’augment dels beneficis mitjançant la creació de races de creixement molt més ràpid i amb modificacions per la comercialització.

La aparença completament negra, potes incloses, és el que dóna pas a la denominació popular de pollastre de “pota negra”, molt preciat en gastronomia per la qualitat de la seva carn, suavitat, color i sabor característics.

_MG_6926

POLLASTRE PENEDESENC A MAS EL CROS

El nostre pollastre es comercialitza sota el nom de Rocanegra, prenent el nom del volcà on estem situats i aprofitant el color del pollastre.

pollastre main

Som dels pocs productors de Catalunya amb el segell ecològic del CCPAE, que garanteix, entre altres, el benestar animal i que han sigut alimentats 100% amb productes ecològics. A més els nostres pollastres són criats completament en pastura, en galliners mòbils que posen a l’abast dels animals herba fresca en tot moment. Fet que ens fa únics en la cria d’aquests pollastres i que dóna com a resultat els millors pollastres que es poden trobar al mercat tan desde el punt de vista de qualitat gastronòmica com de responsabilitat amb els animals i l’entorn.

_MG_7000

cof

ccpae

A %d bloguers els agrada això: