Vedella Limousine

La raça Limousine és una raça bovina originària de França, principalment de la zona de Limoges. Té el pel de color vermell al·latzà, aclarint-se a les extremitats i a la zona interior del ventre. Les mucoses son rosades, sense taques, el cap curt i el morro ample.

_MG_7062

La raça ha estat triada per la facilitat de part, cosa que fa que els vedells neixin sense problemes i rápidament els poguem veure mamant i corrent amb la mare. Aquest part fácil fa que els vedells no pateixin, i que la mortalitat perinatal sigui molt baixa.

_MG_7070

Al mateix temps, son vaques amb gran instint maternal, cosa que fa que el percentatge d’èxit en la cria sigui molt elevat. Finalment s’han seleccionat pel seu bon caràcter, facilitant la relació criador-ramat, amb animals manyacs.

La carn es caracteritza per la seva bona qualitat, i pel seu rendiment. És una carn tendra i gustosa, que ja amb canals de pes baix presenta un equilibri greix-proteïna que la fa perfecta per al consumidor.

_MG_7154

Degut a la seva adaptació a diferents climes, i a la qualitat de la carn, és una raça present a tot el món, i la primera a Europa, entre les races de carn.

A Mas el Cros treballem amb vaques de raça Limousine des del 1985, en puresa de raça, per tal de garantir als nostres clients una màxima qualitat i una regularitat en la mateixa. La nostra carn de vedella LIMOUSINE amb certificació ecològica respon a aquests criteris de qualitat per tal d’oferir-vos un producte de gamma alta.

ccpae

A %d bloguers els agrada això: